Tuesday, 26 July 2011

Pagi dan Pastry

yeahh as usual my routine is kejut kn Mr.Benloy pagi-pagi untuk pegi kerja...biasa la orang lelaki ni liat ckit nk bangun tidur...hehehe padahalnya aku pun lebih kurang je..ini merupakan perkara wajib yang aku lakukan melainkan benloy ni cuti or shift petang..

so pagi td lepas call benloy suruh dy bangun aku pun g dapur wt breakfast..hehehe i made pastry yang sangat simple + kacang goreng je untuk dibuat...budak tadika pun terror buat benda alah ni...ok aku just buat inti telur,sosej,sos n cheese...simple kn..then guna la kulit pastry yg ready made tuh...pegi la cari kt pasaraya kulit pastry jenama Kawan..cantik n gebu je kulit dy...ok selamat mencuba

*pic xde coz x sempat nak snap pastry dh abih dimakan..hehe

No comments:

Post a Comment