Wednesday, 3 August 2011

part time job..teheeee

dah 4 hari aku keje part time kt kedai baju-baju kurung....al-maklum la nak raya x lama lg kn...saja nk cari duet poket...dats why aku keje..tp knnnnnnnnn penat jugak...huhuhu ye la ngn keje kt kedai tu kje kt umah ni pun aku jgak nk kna settle kn smua....huh! tapi xpe sebulan je aku keje...ok adios~~~ pekerja terbaekkkkk mau tido dlu....gudnyte!

Tuesday, 26 July 2011

Pagi dan Pastry

yeahh as usual my routine is kejut kn Mr.Benloy pagi-pagi untuk pegi kerja...biasa la orang lelaki ni liat ckit nk bangun tidur...hehehe padahalnya aku pun lebih kurang je..ini merupakan perkara wajib yang aku lakukan melainkan benloy ni cuti or shift petang..

so pagi td lepas call benloy suruh dy bangun aku pun g dapur wt breakfast..hehehe i made pastry yang sangat simple + kacang goreng je untuk dibuat...budak tadika pun terror buat benda alah ni...ok aku just buat inti telur,sosej,sos n cheese...simple kn..then guna la kulit pastry yg ready made tuh...pegi la cari kt pasaraya kulit pastry jenama Kawan..cantik n gebu je kulit dy...ok selamat mencuba

*pic xde coz x sempat nak snap pastry dh abih dimakan..hehe

Wednesday, 20 July 2011

Gathering

yeahhhh bru pulang dari gathering ngan member2 secondary school dulu...besttttttttttttttttttt sangat coz we all dah lama x jumpa...so aku yang suggest gathering ni buat kat Renaz Steamboat...ok aku letih nak story panjang-panjang...nanti aku update lagi ye..gudnyte all!

Sunday, 17 July 2011

ohhhh NEWBIE!

hye! noob seketika coz baru create blog ini...LOL
bcoz of what i've been created this inibeloglilo??
that is my reason:
# terlampau bosangggggggggg
# kedua pun aku bosangg jgak!
# ketiga, huh! bosan teramat sangattttttt!!!!
actually aku saja ja nak mengembangkan bakat menulis,tertulis, ditulis aku ni
kalau menulis kira aku la yang typing
then tertulis may be aku *copy n paste* 
n ditulis may be my partner or PA will be gossiping in secret garden nih
ok nice to meet u all blogger n follow la kalau suka...